×
Ürünler Sepete Eklendi
Sheida

Sheida Snow White Leke Giderici Serum 40 Ml

(0)
374,50 TL


200₺ üzeri Ücretsiz Kargo

Hızlı Kargo Gönderimi

Güvenilir Alışveriş

Sheida Snow White Leke Giderici Serum 40 Ml

Leke Giderici Serum ciltteki lekelere karşı yoğun etkilidir.

İÇİNDEKİ AKTİF ÖZLER:

Polimethoksiflavanoid; Cilt yüzeyindeki leke oluşumuna neden olan melanin sentezini inhibe ederek, cilt tabakası üzerindeki lekeleri ortadan kaldırır.

PARABEN İÇERMEZ.

Snow White Leke Giderici Bakım Serisi, tüm cilt tipleri için en uygun toleransı ve korumayı sağlayan formüle sahiptir. Ar-Ge projeleri ile Ege Üniversitesi Bilim Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde uzun süren bilimsel çalışmalar sonucunda cildinizdeki lekelere bir son vermeye yönelik hazırlanmıştır. Snow White serisinin ana etken maddesi portakal kabuğundan elde edilen polimetoksiflavonoidlerdir (PMF). PMF, renk açıcı, beyazlatıcı özelliklere sahip bir tirozinaz inhibitörüdür. Deri hücrelerinde melanin sentezini inhibe ederek leke oluşumunu engeller.

 İnsan cilt tabakası üzerinde leke giderici ve beyazlatıcı etkisinin yanında toksik ve tahriş edici değildir. PMF, portakal kabuğundan elde edilen doğal bir etken metabolittir ve benzerlerine göre daha etkili sonuçlar vermiştir. Formülasyonundaki, E ve C vitaminleri sayesinde cildi besler ve cilt yıpranmalarına karşı etkili olur. 

KULLANIMI:

Snow White Serumu, Snow White temizleme jeli temizlenmiş ciltteki lekelere küçük dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulayınız. Gece ve gündüz kremlerini kullanmadan 5 dakika önce sürebilirsiniz. En iyi sonucu almak için Leke Giderici Gece , Gündüz Kremi ve Serum düzenli olarak kullanılmalıdır.



Stok Kodu 8698583340839
Barkod 8698583340839
EAN 8698583340839
Kategoriler Cilt Serumu
Markalar Sheida
Etiketler Sheida Snow White Leke Giderici Serum 40 Ml
Kullanım Durumu Yeni

Ürünü değerlendirmek için hesabınıza giriş yapmalısınız. Giriş Yap

Bu ürüne hiç yorum yapılmamış, ilk yorum yapan sen olmak ister misin?

Son İncelenen Ürünler

Abone Ol

Kampanya ve duyurulardan haberdar olabilirsiniz
Sepet (

0

)
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
Alışveriş Yap