×
Ürünler Sepete Eklendi
NOTE

Note Mineral Kapatıcı - 203

(0)
299,90 TL

Stok Tükenmiş
Talep Oluştur

200₺ üzeri Ücretsiz Kargo

Hızlı Kargo Gönderimi

Güvenilir Alışveriş

Note Mineral Kapatıcı - 203

Minerallerle zenginlestirilmis ozel yapisiyla renk esitsizligi , mor halkalar ve yaslilik izlerini gidermeye yardimci olurken ayni zamanda hassas goz cevresine ihtiyaci olan bakimi sunar.
Kalsiyum,Magnezyum,Manganez ve Çinko bakımından zengin Coral Seaweed sayesinde göz çevresinin ihtiyaç duyduğu bakımı destekleyerek saglikli ve canlı görünmesi ni destekler.
Kalsiyum ;demir ve vitamin metabolizmasına katkıda bulunarak cildin mat görünmesini engellemeye yardımcı olur.Manganez;B1,B3 ve C vitaminlerinin metabolizmasını etkinleştirerek cildi rahatlatıcı etki gösterir.
İçerisindeki E vitamini; göz çeversinde çevresel faktörlerden dolayı oluşabilecek hasarı en az düzeyde tutmaya yardımcı olur.
Yüksek kapatıcılığı ile göz çevresindeki koyu renk ve renk eşitsizliğini gidermeye yardımcı olurken aydınlık bir görünüm sağlar.
Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygundur.
Açıldıktan sonra kullanım süresi 12 aydır.
Parfüm içermez.
Dermatolojik olarak test edilmiştir.

 

Note Mineral Concealer 203 kalsiyum, magnezyum, manganez ve çinko bakımından zengin Coral Seaweed sayesinde göz çevresinin ihtiyaç duyduğu bakımı destekleyerek, cildini sağlıklı ve canlı bir görünüme kavuşturacak. Göz çevrende oluşan lekeler ve renk eşitsizliğini yüksek kapatıcı concealer ile kapatmak mümkün. Makyajını daha temiz bir görünüme kavuşturmak ve gözlerini kusursuz bir şekilde ortaya çıkarmak istiyorsan bu ürün tam da sana göre! Cildine maksimum örtücülük sağlarken, aynı zamanda içerisindeki E vitamini; göz çevresinde çevresel faktörlerden dolayı oluşabilecek hasarı en az düzeyde tutmaya yardımcı olur. Göz çevresi kapatıcı ürününü incelemek ve satın almak için hemen harekete geç!



Stok Kodu 8680705352035
Barkod 8680705352035
EAN 8680705352035
Kategoriler Kapatıcı
Markalar NOTE
Etiketler Note Mineral Kapatıcı - 203
Kullanım Durumu Yeni

Ürünü değerlendirmek için hesabınıza giriş yapmalısınız. Giriş Yap

Bu ürüne hiç yorum yapılmamış, ilk yorum yapan sen olmak ister misin?

Abone Ol

Kampanya ve duyurulardan haberdar olabilirsiniz
Sepet (

0

)
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
Alışveriş Yap