×
Ürünler Sepete Eklendi
NOTE

Note Hydrating Serum Fondöten - 02

(0)
299,90 TL

Stok Tükenmiş
Talep Oluştur

200₺ üzeri Ücretsiz Kargo

Hızlı Kargo Gönderimi

Güvenilir Alışveriş

Note Hydrating Serum Fondöten - 02

Note Cosmetique kalıcı tazelik sağlayan hydrating serum fondöten 02 cilt tonunu eşitleyip seni bambaşka bir görünüme kavuşturacak. Hydrating serum fondöten 02 gelişmiş nem kompleksi ve hyaluronik asit formülünden oluşan formülü ile cildinizi nemlendirecek, yumuşatacak ve pürüzsüzleştirecek. SPF15 güneşe karşı koruma faktörü ile cildini zararlı güneş ışınlarından koruyacak. Cilde nem veren fondöten olma özelliği ile cildine zarar vermeyip aynı zamanda cildinin kalitesini artırmaya yardımcı olacak. Mükemmel makyajın ilk adımını atalım, sürdüğümüz an cildimiz yumuşacık ve pürüzsüz bir görünüme kavuşsun! Ürünü sepetine eklemek ve satın almak için hemen tıklayın!

 

Cildi pürüzsüzleştirir, esnek yapısı sayesinde , uzun süre kalıcı formül, cildin nem tutmasını önemli ölçüde iyileştirir.

Hydrating Serum Foundation , maske benzeri bir etki vermeden cildi anında renk tonunu eşitleyen kusursuz satensi bir bitiş ile orta ila tam kapatıcılık sunar. İpeksi yumuşak doku,

SPF 15 UVB/UVA koruması ile olağanüstü kalıcılık gücünü birleştirerek uygulamada hoş bir his sağlar.

Gelişmiş Nem Kompleksi ve Hyaluronik Asit formülünden oluşan formülü cildi nemlendirmeye, pürüzsüzleştirmeye ve yumuşatmaya, su kaybını önlemeye ve hücresel yenilenmeyi artırmaya yardımcı olur. Son derece etkili bileşenlerin mükemmel uyumu, kalıcı tazelik ve rahatlık için cildin kalitesini artırmaya ve nemini korumaya yardımcı olur.



Stok Kodu 3701365787397
Barkod 3701365787397
EAN 3701365787397
Kategoriler Fondöten
Markalar NOTE
Etiketler Note Hydrating Serum Fondöten - 02
Kullanım Durumu Yeni

Ürünü değerlendirmek için hesabınıza giriş yapmalısınız. Giriş Yap

Bu ürüne hiç yorum yapılmamış, ilk yorum yapan sen olmak ister misin?

Abone Ol

Kampanya ve duyurulardan haberdar olabilirsiniz
Sepet (

0

)
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
Alışveriş Yap